Radio

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

THOUGHT FOR THE DAY


Σκέψη της ημέρας

What is the secret sauce we must prepare to receive sacred rewards? Bhagawan lovingly reminds us today.

Today is no different from yesterday. If you do good now, you will reap its benefits in future. So, sanctify your actions. Remember, immortality is not attained through action, progeny or wealth. It is attained only by sacrifice! The bliss you get from sacrifice is eternal. It is true wealth and can never diminish! To acquire such everlasting wealth, invest your time in the contemplation of God. Divinity must pervade all that you see, hear and feel. Love is the greatest wealth and treasure. Let every action of yours be filled with love. Love begets sacred rewards. Let the whole world be filled with love. Love alone can safeguard countries and make them prosperous. Live in the constant company of all-pervasive Divinity. Why fear when I am with you, in you and around you? If you have faith, God will protect you wherever you are!

- Divine Discourse, Apr 14, 2001

If you feel you are a hundred percent dependent on God, He will look after you from harm and injury.
-BABA


Ποιο είναι το μυστικό που χρειαζόμαστε, ώστε ενεργώντας με βάση αυτό, να ανταμειφθούμε με τρόπο καθαγιασμένο; Ο Μπάγκαβαν μας το θυμίζει σήμερα με αγάπη.
 
Η σημερινή μέρα δεν διαφέρει σε τίποτα από την χθεσινή. Αν σήμερα κάνετε το καλό, το όφελος που θα προκύψει από αυτό θα το αποκομίσετε στο μέλλον. Συνεπώς, φροντίστε να εξαγιάσετε τις πράξεις που κάνετε τώρα. Να θυμόσαστε ότι δεν φτάνει κανείς στην αθανασία λόγω των πράξεών του, των απογόνων του ή του πλούτου του. Μόνο με την θυσία φτάνει ο άνθρωπος στην αθανασία! Η ευδαιμονία, την οποία αποκομίζετε με την θυσία, είναι αιώνια, παντοτινή. Είναι αληθινός πλούτος, που ποτέ δεν λιγοστεύει! Προκειμένου να αποκτήσετε ένα τέτοιο αιώνιο πλούτο, επενδύστε τον χρόνο σας στην περισυλλογή, στον στοχασμό, του Θεού. Ο Θεός διαποτίζει και διαπερνά όλα αυτά που βλέπετε, όλα αυτά που ακούτε και αισθανόσαστε. Η αγάπη είναι ο μέγιστος πλούτος και θησαυρός. Επιτρέψτε στην κάθε δράση σας να πλημμυρίσει από αγάπη. Η αγάπη γεννά και παρέχει ιερές ανταμοιβές. Ας πλημμυρίσει ο κόσμος όλος από αγάπη. Μόνο η αγάπη μπορεί να προστατεύσει τις χώρες του κόσμου και να τις κάνει να ευημερούν. Φροντίστε να ζείτε έχοντας ως συνεχή και μόνιμη συντροφιά σας τον Θεό, που διαπερνάει τα πάντα. Γιατί φοβόσαστε αφού ξέρετε ότι είμαι μαζί σας, μέσα σας και γύρω σας; Αν έχετε πίστη, ο Θεός θα σας προστατεύει όπου και αν βρισκόσαστε!


Αν αισθανόσαστε ότι εξαρτιόσαστε από τον Θεό εκατό τοις εκατό, τότε Εκείνος θα σας φροντίζει από καθετί που απειλεί να σας προκαλέσει ζημιά και να σας πληγώσει.
-ΒΑΒΑ  



 Source: SAI INSPIRES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο